U bent hier: Ik zoek hulp

Ik zoek hulp

 

Als u in behandeling wilt bij Kairos, ga dan in overleg met uw huisarts of de reclassering, deze kan dan de verwijzing in orde maken.

 

Behandelplan

Wanneer u bij Kairos bent aangemeld, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een intake-afspraak. Na de intake wordt bekeken of Kairos u een behandeling kan bieden. Doorgaans twee weken na het intakegesprek voeren we een adviesgesprek met u, waarin we indien mogelijk een voorstel doen voor behandeling (behandelplan). Aanvullende informatie ontvangt u bij de uitnodiging voor het intakegesprek.
 

Crisis

Wanneer er sprake is van een crisis (en u bent nog niet bij Kairos in behandeling) neem dan contact op met uw  huisarts of de huisartsenpost. Soms is het beter de politie in te schakelen om een crisis op te lossen.


Corona: onze maatregelen

De coronacrisis en besluiten van de regering maken dat Kairos een aantal maatregelen heeft genomen om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk door kan gaan.

Geplande afspraken met patiënten gaan door. Of de afspraak op afstand (via telefoon of online via andere digitale middelen) of op een van onze locaties plaatsvindt, bespreekt de behandelaar met de patiënt.

Voor informatie rond online behandelen en de richtlijnen voor een afspraak op onze locaties zie 'laatste nieuws'.Sluiten