U bent hier: Polikliniek

De forensische polikliniek


De Forensische Polikliniek van Kairos biedt consult, diagnostiek en behandeling aan mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd, dreigen te gaan plegen of hiervan worden verdacht. Een aantal heeft een (gedeeltelijk) voorwaardelijke straf om mee te werken aan een onderzoek of een behandeling. Een ander deel komt vrijwillig.


Aanmeldingen komen binnen via de reclassering of via de huisarts. Op de polikliniek vindt met de patiënt een intakegesprek plaats en wordt beoordeeld of nader onderzoek nodig is. Pas na een adviesgesprek kan een behandelingstraject worden gestart.


Corona: onze maatregelen

De coronacrisis en besluiten van de regering maken dat Kairos een aantal maatregelen heeft genomen om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk door kan gaan. Geplande afspraken met patiënten gaan door, maar worden grotendeels omgezet in afspraken op afstand. Dit gebeurt via telefoon of andere digitale middelen. De behandelaar neemt daartoe contact op met de patiënt.

Voor meer informatie zie 'Laatste nieuws' op onze websiteSluiten