U bent hier: behandeling - Onderzoek

De onderzoeksafdeling van de Pompestichting voert onderzoek en projecten uit ter ondersteuning en verbetering van de forensische zorg- en behandelpraktijk. Zowel patiënten als medewerkers worden gevraagd om actief mee te werken aan onderzoek, bijvoorbeeld door het invullen van vragenlijsten, meedoen aan interviews of deel te nemen aan (innovatieve) interventies.

Binnen Kairos wordt bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar ambulante risicotaxatie instrumenten, het gebruik van Virtual Reality binnen de behandeling, naar kenmerken van de patiëntengroep die ForFact behandeling krijgt, naar patiënttevredenheid en nog veel meer.
 
Wil je meer weten over onderzoek binnen de Pompestichting, klik dan hier.


Corona: onze maatregelen

De coronacrisis en besluiten van de regering maken dat Kairos een aantal maatregelen heeft genomen om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk door kan gaan.

Geplande afspraken met patiënten gaan door. Of de afspraak op afstand (via telefoon of online via andere digitale middelen) of op een van onze locaties plaatsvindt, bespreekt de behandelaar met de patiënt.

Voor informatie rond online behandelen en de richtlijnen voor een afspraak op onze locaties zie 'laatste nieuws'.Sluiten