U bent hier: nieuws

Afspraken en huisbezoeken tijdens coronaperiode (bijgewerkt)

Maandag 15 Maart 2021

Afspraken op de poliklinieken tijdens coronaperiode

 

Afspraken op onze poliklinieken vinden alleen plaats wanneer dit met uw behandelaar is afgesproken. De overige afspraken blijven op afstand (telefonisch of online) plaatsvinden.

 

Voor bezoek aan onze poliklinieken gelden de volgende regels:

  • Heeft u, of een van uw huisgenoten/gezinsleden, klachten die op Corona kunnen wijzen, bel dan tijdig uw behandelaar en kom niet naar onze locatie.
  • Kom niet meer dan 5 minuten van tevoren naar de afspraak.
  • Houd u aan de 1,5 meter afstand regel.
  • Was/desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Draag in de wachtruimte/algemene ruimtes als ook in de behandelkamer (wanneer 1,5 meter afstand niet gerealiseerd kan worden) een chirurgisch mondkapje. Deze is evt. op locatie verkrijgbaar.
  • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op.

 

 

Huisbezoeken vanuit het forfact tijdens coronaperiode

 

  • Heeft u, of een van uw huisgenoten/gezinsleden, klachten die op Corona kunnen wijzen, bel dan tijdig uw behandelaar. Uw behandelaar overlegt met u hoe de behandeling dan kan plaatsvinden.
  • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op.

 

Mocht u vragen hebben, bel dan uw behandelaar of de locatie waar u behandeld wordt.
Lees hier meer over online behandelen en het installeren van Starleaf

 


Naar het nieuwsoverzicht

Corona: onze maatregelen

De coronacrisis en besluiten van de regering maken dat Kairos een aantal maatregelen heeft genomen om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk door kan gaan.

Geplande afspraken met patiënten gaan door. Of de afspraak op afstand (via telefoon of online via andere digitale middelen) of op een van onze locaties plaatsvindt, bespreekt de behandelaar met de patiënt.

Voor informatie rond online behandelen en de richtlijnen voor een afspraak op onze locaties zie 'laatste nieuws'.Sluiten