U bent hier: nieuws

Kairos Den Bosch sluit; huidige cliënten worden niet in de steek gelaten.

Donderdag 01 Oktober 2020

Kairos sluit met ingang van 1 januari haar locatie in Den Bosch. Deze sluiting komt door een samenloop van omstandigheden. Het aanbod van nieuwe cliënten in de regio Den Bosch is afgenomen. Verder is het lastig gebleken om voldoende gekwalificeerde behandelaars te vinden. Omdat de vestiging te klein werd om goede zorg te kunnen bieden, sluit deze vestiging de deuren.

 

Lopende behandelingen in Den Bosch worden zorgvuldig afgerond of overgedragen. Cliënten ontvangen een brief/mail en bij het volgende consult bespreken wij het vervolg traject. In principe kan iedereen bij de Kairos vestigingen in Nijmegen en Tiel terecht. Wij nemen in dat geval de reiskosten van huis naar behandelaar voor onze rekening. De behandeling kan desgewenst ook aan een ander zorgaanbieder worden overgedragen. Wij laten daarbij niemand in de steek.


Naar het nieuwsoverzicht

Corona: onze maatregelen

De coronacrisis en besluiten van de regering maken dat Kairos een aantal maatregelen heeft genomen om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk door kan gaan.

Geplande afspraken met patiënten gaan door. Of de afspraak op afstand (via telefoon of online via andere digitale middelen) of op een van onze locaties plaatsvindt, bespreekt de behandelaar met de patiënt.

Voor informatie rond online behandelen en de richtlijnen voor een afspraak op onze locaties zie 'laatste nieuws'.Sluiten